• Kezdőlap
  • Vásárlás
  • Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

A Beszédírók Kft. a megrendelői személyes adatát az alábbi célok érdekében kezeli:

• részükre könyv, csokoládé megrendelése és azok nyilvántartása,

• panaszok és észrevételek intézése,

• a velük szemben fennálló követelések érvényesítése.

Az ilyen adatkezeléshez a megrendelő a megrendelés elküldésével járul hozzá. A felsoroltaktól eltérő (pl. marketing) célok esetében a Beszédírók Kft. kizárólag akkor kezeli megrendelői és vásárlói személyes adatát, ha az adatkezelés céljáról az érintettet tájékoztatta, és ahhoz az érintett kifejezetten hozzájárult.

A személyes adatokat az adatkezelés céljához illeszkedő időtartamig (a panasz, észrevétel elintézéséig, a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig, a megrendelés statisztikai feldolgozásáig, stb.), illetve az ezekhez a műveletekhez kapcsolódó adóügyi, vagyonvédelmi és más előírások szerinti határidőig kezeli.

A Beszédírók Kft. kötelezi magát arra, hogy gondoskodik megrendelői személyes adatainak biztonságáról. Megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat a belső eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a kezelt (felvett, tárolt, stb.) adatok védettek legyenek. A személyes adatokat fokozott biztonságú informatikai rendszerekben, nem nyilvános módon kezeli. Megakadályozza azok véletlen megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Biztosítja, hogy a személyes adatokat csak az illetékes munkaköröket betöltő személyek ismerhessék meg, magas szintű hozzáférési kontrollok alkalmazása mellett. Az internet használatával továbbításra kerülő adatok tekintetében fokozott biztonságú védelmi intézkedéseket tesz.

A megrendelő a Beszédírók Kft.-nél (levélben: 2111 Szada, Méhes u. 14., telefonon: +36-30/456-7807, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) bármikor tájékoztatást kérhet kezelt személyes adatairól, kérheti azok helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – az adatbázisból való törlését.