Skip to main content

Kosár

Könyvek


Berci és a balatonfenyvesi kisvasút

Berci, az Mk-48-as, valamint Izom és Pacsirta, a két C50-es mozdony a, ha kell, tüzet oltanak a Nagyberekben, védve a különleges tájat, ha kell, egy kis északi pocoknak segítenek, hogy Tihanyba tudjon utazni az ürgeesküvőre. A ma is közforgalmú Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton szolgálatot teljesítő mozdonyok teljes összhangban élnek a környék növény- és állatvilágával és természetvédelmi szemléletükből jócskán át tudnak adni a mesékkel megismerkedő gyermekeknek is.


2. kiadás
Oldalak száma: 48 - Minden oldalon színes illusztráció!
Borító:
keménytáblás, cérnafűzött
A kiadás éve:
2022
ÁR:
2500 Ft

ELFOGYOTT!

Bendegúz és a Gyermekvasút

Bendegúz és Bandi, a két híres Mk45-ös, Pajti a motoros hajtány, Oszi, a kék nosztalgia motorkocsi, Panni gőzös, Cimbi, a C- 50-es és Piroska, az Mk49-es dízelmozdony izgalmas kalandjaitól hangos a Budai-hegység. Részt vesznek         időutazáson,nyomoznak dínótojás után és állandón viccelődnek egymással. A kötet a szórakoztatás mellett a Széchenyi-hegyi   Gyermekvasútról, a vasúti pályát körülölelő parkerdő növény- és állatvilágáról, turisztikai különlegességeiről, sőt még történelméről is játékos formában nyújt érdekes információkat.

3. kiadás
Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!
Borító:
keménytáblás, cérnafűzött
A kiadás éve:
2019, 2021, 2023
ÁR:
2800 Ft

Megvásárolom

Miki és a lillafüredi kisvasút

A könyv főszereplője Hibrid Miki, aki egy igazán különleges mozdony, hiszen ő a világ első kisvasúti hibrid mozdonya. Tőle és a többi lillafüredi kispöfögőtől megtudhatjuk, milyen izgalmakkal jár egy évszakváltás a vasúton és az erdőben, illetve részt vehetünk egy időutazáson is, ahol egy középkori titokra derül fény.

ELFOGYOTT!

Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!
Borító: Keménytáblás, cérnafűzött
Az első kiadás éve: 2018
A második kiadás éve: 2020
A könyv ára: 2200 Ft.

Megvásárolom

Rezét gőzös és a gemenci kisvasút

A mesekönyv főszereplője Rezét gőzös, aki a gemenci kisvasúton teljesít szolgálatot. A gözmozdony és társai izgalmas történeteiben - többek között - megjelenik a szarvasbőgés, a mesék olvasása közben pedig megismerhetjük Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejének jellegzetes lakóit, a kisvasút különleges állomásait, sőt még a Mikulás egyik titka is kiderül.

3., limitált kiadás, megjelent 1000 példányban.
Készült a 490,2003 pályaszámú mozdony,
Rezét gőzös gyártásának 70. évfordulójára
(1954 - Resicabánya)


Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!                                                                  
Borító: keménytáblás, cérnafűzött
A kiadás éve: 2018, 2021, 2024.
A könyv ára: 3150 Ft

Megvásárolom

 

Copyright © 2018 Beszédírók Kft. Minden jog fenntartva!