Bendegúz és a Gyermekvasút

Bendegúz és a Gyermekvasút címlap
ELFOGYOTT! 2. KIADÁS ELŐKÉSZÍTÉS ALATT! 
Bendegúz és Bandi, a két híres Mk45-ös, Pajti a motoros hajtány, Oszi, a kék nosztalgia motorkocsi, Panni gőzös, Cimbi, a C- 50-es és Piroska, az Mk49-es dízelmozdony izgalmas kalandjaitól hangos a Budai-hegység. Részt vesznek         időutazáson,nyomoznak dínótojás után és állandón viccelődnek egymással. A kötet a szórakoztatás mellett a Széchenyi-hegyi   Gyermekvasútról, a vasúti pályát körülölelő parkerdő növény- és állatvilágáról, turisztikai különlegességeiről, sőt még történelméről is játékos formában nyújt érdekes információkat.

Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!
Borító:
keménytáblás, cérnafűzött
A kiadás éve:
2019
ÁR:
2200 Ft

Megvásárolom

Miki és a lillafüredi kisvasút

miki es lilafurediA könyv főszereplője Hibrid Miki, aki egy igazán különleges mozdony, hiszen ő a világ első kisvasúti hibrid mozdonya. Tőle és a többi lillafüredi kispöfögőtől megtudhatjuk, milyen izgalmakkal jár egy évszakváltás a vasúton és az erdőben, illetve részt vehetünk egy időutazáson is, ahol egy középkori titokra derül fény.


Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!
Borító: Keménytáblás, cérnafűzött
Az első kiadás éve: 2018
A második kiadás éve: 2020
A könyv ára: 2200 Ft.

Megvásárolom

Rezét gőzös és a gemenci kisvasút

Rezet gozos cimlapA mesekönyv főszereplője Rezét gőzös, aki a gemenci kisvasúton teljesít szolgálatot. A gözmozdony és társai izgalmas történeteiben - többek között - megjelenik a szarvasbőgés, a mesék olvasása közben pedig megismerhetjük Európa legnagyobb összefüggő ártéri erdejének jellegzetes lakóit, a kisvasút különleges állomásait, sőt még a Mikulás egyik titka is kiderül.

Oldalak száma:
48 - Minden oldalon színes illusztráció!                                                                  
Borító: keménytáblás, cérnafűzött
A kiadás éve: 2018
A könyv ára: 2200 Ft

Megvásárolom