Kiterjesztett meseélmény

A Kispöfögők kedves történeteiből megismerhetitek hazánk erdeit, a helyi növény- és állatvilágot, valamint rengeteg olyan helyszínt és látnivalót, ami biztos, hogy az óvodásoktól a nagyszülőkig mindenkit elvarázsol. A könyvsorozat és ez a weboldal azonban nem csak mesék gyűjteménye, jóval több annál.
Az óvodások és kisiskolások útikalauza!

Sőt még több: egy lehetőség! Egy különleges lehetőség arra, hogy tovább álmodjátok, szőjétek, írjátok a történeteket. Látogassátok meg a mesék főszereplőit és helyszíneit, éljétek át újra vagy akár változtassátok meg a történeteket. Mi ezt nevezzük kiterjesztett meseélménynek!

Ennek az izgalmas hangulatnak a megtalálásához segítségképpen itt és most sok-sok érdekességet olvashattok.
A mesék írója abban hisz, hogy kisgyermekkorban a legfontosabb az együtt töltött idő. Ennek egyik legjobb és legértékesebb módja pedig a közös olvasás és a természet felfedezése, nagy barangolások közben, a jó levegőn.

A Kispöfögők történetei ennek szellemében készültek, de minden azért mégsem fért bele a könyvekbe. Viszont ha felkerekedik a család, hogy igaziból is utazzon Mikivel, Ottó bácsival vagy éppen Rezét gőzössel, vonatozás közben is sok újabb történetet mesélhettek a gyerekeknek az alábbiak felhasználásával.